REVEN-HORECA

O parte din referințele noastre

În cei peste 25 de ani de experiență și colaborare cu Protectfire am reuşit să implementăm peste 200 de sisteme stingere incendiu bucatarii. Am venit in întâmpinarea clienţilor, de asemenea, cu produse patentate şi idei personalizate pentru a eficientiza calitatea aerului şi a garanta un mediu de lucru confortabil. Colaboratorii noştri ne-au fost alături atât în faza de proiectare a soluţiilor de ventilație, cât şi în cea de instalare.

Vezi câteva aplicații unde am instalat hote profesionale, plafoane profesionale, sisteme stingere incendiu în bucătării comerciale.

IMG_9989
IMG_7703
IMG_7704
IMG_8719
IMG_9974
IMG_9980
IMG_7461
IMG_7425
IMG_7062
IMG_6926
Mai multe imagini

End of Content.

Care sunt valorile pe care ni le asumăm în derularea activităţilor?

REVEN duce inovația la alt nivel în industria alimentară. Hotele și plafoanele sunt proiectate special pentru a rezista în condiții de utilizare intensivă și a separa adecvat vaporii de ulei. De-a lungul timpului, ne-am ghidat după 3 valori principale – de aici și rezultatele performante:

Calitate

Separatoarele de aerosoli X- CYCLONE reduc consumul de energie cu până la 50%. Folosim şi alte tehnologii de ultimă generație - pulverizare REVEX ® sau sistemul RSC de control pentru hote bucatarii profesionale.

Siguranţă

Punem accent pe importanţa unui mediu de lucru proactiv, unde se derulează mai multe activităţi simultan. Hotele şi plafoanele sunt curățate corespunzător prin intermediul sistemelor de pulverizare şi dezinfectare

Transparență

Suntem atenți la nevoile clienţilor şi comunicăm deschis pentru a întreţine colaborări pe termen lung. De asemenea, venim cu propuneri adaptate în funcţie de specificaţiile fiecărui business în parte.