REVEN-HORECA

Despre noi

Asigurăm viitorul businessului tău prin soluții eficiente de ventilație și prevenire a incendiilor

Suntem specializați în hote profesionale bucatarii comerciale şi echipamente moderne de captare și separare a vaporilor din aer.

Sediul nostru se află în Alba Iulia și ne detașăm de concurență prin implementarea tehnologiilor inovatoare.

Eficienţa pe care o atingem este de 99.999% şi apelăm doar la soluţii patentate, care sporesc funcționalitatea şi confortul mediului de lucru.

Hota profesionala instalata intr-un shopping center folosita la extractia aburului provenit de la mancare

Ventilații profesionale bucatarii – cui ne adresăm?

Suntem de suficient timp pe piață pentru a ne adapta cu uşurinţă în funcție de nevoile fiecărui client în parte. Aşadar, venim cu propuneri ingenioase de hote profesionale, sisteme antiincendiu și plafoane ventilatie bucatarii comerciale pentru:

• Bucătării comerciale
• Restaurante, hoteluri, cantine
• Unități de producție mâncare

Bucatarie comerciala in care au fost instalate plafoane de ventilatie produse de Rentschler REVEN

6 motive pentru care ar trebui să ne alegi

Condiţii de lucru sigure

Tocmai datorită filtrării optime a aerului din interior, personalul poate duce la bun sfârşit toate responsabilitățile. De asemenea, pericolele asupra sănătăţii sunt reduse la minimum. Hotele profesionale bucatarii comerciale şi plafoanele inovatoare facilitează menţinerea unei temperaturi optime, dar şi a unui spaţiu complet funcțional.

Tehnologie modernă

Te ajutăm cu soluţii optime pentru spălarea şi dezinfectarea separatoarelor mecanice X-CYCLONE. Senzorii de ultimă generaţie asigură reglarea debitului de aer în funcţie de zona unde sunt instalate echipamentele de gătit.

Soluții la cheie

Te ajutăm cu soluții la cheie, începând de la analiza proiectului, proiectare, execuţie, montaj, punere în funcțiune, şcolarizare şi suport tehnic permanent. Colaborăm foarte bine cu toate persoanele implicate în proiect, astfel încât tu să obţii rezultatul dorit.

Reducerea costurilor pentru întreţinere

Cheltuielile cu mentenanța vor fi reduse datorită eficienţei separatorului mecanic X-CYCLONE®. Hotele, plafoanele de ventilație, și separatorul mecanic X-CYCLONE® sunt dezvoltate de către REVEN® conform standardelor de calitate DIN 18869-5 şi DIN EN 16282.

Sistem de stingere incendiu automat

Datorită soluțiilor dezvoltate de producatorul protecfire oferim siguranţă sporită împotriva incendiilor din bucătărie. Soluţia de stingere este biodegradabilă, ceea ce reduce inevitabil impactul asupra mediului. Soluțiile protecfire respectă standardele de calitate DIN 18869-5 şi DIN EN 16282.

Peste 25 de ani experiență în domeniu

Ne mândrim cu parteneriate pe termen lung şi colaborări profitabile. Lucrăm intensiv cu protecfire GmbH şi Rentschler REVEN GmbH in Germania, Elveția, Luxemburg şi Bucureşti. Ne-am ocupat de proiectarea, planificarea, instalarea şi mentenanța a mai mult de 200 de sisteme de stingere automate.